Bakkerij Aalbertsen

Op 31-12 zijn wij open voor oliebollen, appelbeignets en andere heerlijke oudjaarsavond producten. Op deze dag hebben we helaas geen brood en bollen in het assortiment.
Let op: gewijzigde openingstijden i.v.m. vakantie. Bestellen voor de volgende dag kan tot 15:00 uur ipv tot 18:00 uur. Vanaf maandag 10 juli tot en met zaterdag 19 augustus zijn wij open van:
Doorn: maandag t/m zaterdag 07:30-15:00 uur
Langbroek: maandag t/m zaterdag 08:30 - 14:00 uur
Andere winkels: maandag t/m zaterdag 08:00 - 14:00 uur

Langbroek

Toen de Spar in Langbroek werd gesloten zat het dorp zonder winkel. Dat was voor veel mensen een flink gemis, maar daar bracht de familie Aalbertsen in 2014 verandering in. Na de verkoop van het pand, aan de Langbroekerdijk, kregen zij namelijk de mogelijkheid aangeboden om daar een winkel te beginnen. Na flink wat gesprekken en onderzoek heeft de familie toch besloten om het een kans te geven en hun derde winkel te openen op de Utrechtse Heuvelrug.

Op 27 november 2014 werd de Versmarkt in Langbroek geopend, een buurt supermarkt voor al uw tekortkomingen. Samen met verschillende ondernemers uit de regio zorgt de Versmarkt ervoor dat de winkel altijd voorzien is van mooie en verse producten uit de regio. Zo zorgt Van Leeuwen Kaas & Delicatessen voor de kaas, noten en de wijn, Slagerij van Dijk voor het vlees(waren) en Vers van der Velde voor de groente en fruit.

Samen met de lokale ondernemers en de leverancier van de supermarkt producten, maakt het dat er in Langbroek weer een gezellige buurtsuper is waar iedereen altijd welkom is.

WIM AALBERTSEN

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 – 18:00 uur

08:30 – 18:00 uur

08:30 – 18:00 uur

08:30 – 18:00 uur

08:30 – 18:00 uur

07:30 – 16:00 uur

Gesloten

Brood & Banket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor lorem id nunc congue, quis suscipit odio mollis. Integer tincidunt tempus nulla et vulputate. Suspendisse pellentesque nec sapien eget bibendum. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Morbi suscipit odio sit amet dolor eleifend, ac semper urna elementum. Suspendisse blandit commodo neque, eu semper purus venenatis vel. Morbi commodo sagittis lectus, ut rutrum purus sollicitudin et. Donec vel consectetur nibh. Donec facilisis rhoncus rutrum. Donec posuere nunc sit amet urna facilisis, id vehicula dolor elementum. Nunc vulputate vestibulum pellentesque.

× Toegevoegd!